Szponzorok

Amennyiben szeretne megjelenni szponzorként, a részletes ajánlatot és szponzori csomagokat itt találja.

Főszponzor

Szponzor

PayU
PayU
A PayU Hungary Kft. az internetes kártyás fizetési lehetőséget nyújtó bankokkal, kártyatársaságokkal együttműködve, valamint a PayU nemzetközi tapasztalatait felhasználva honosította meg a szolgáltatását.
BeSocial
BeSocial
Médiatámogató
Maileon-Wanadis Kft.
Maileon-Wanadis Kft.
A Maileon az email marketing eszközök legújabb generációját képviseli. Ötször gyorsabb bármely ismert versenytársánál és könnyebben kezelhető, mint a legtöbb mai rendszer.
Virgo Systems Informatikai Kft.
Virgo Systems Informatikai Kft.
shopalike.hu
shopalike.hu
A ShopAlike egy divat és életmód fókuszú online bevásárlóközpont, mely számos webáruház termékét egyesíti egy oldalon. A portál ideális hirdetési felület webáruházaknak. A látogatóknak pedig a precíz kategóriák és szűrési lehetőségek biztosítanak egyedi vásárlási élményt.
WANZL Magyarország Kft.
WANZL Magyarország Kft.
A Wanzl cég több mint 20 éve képviselteti magát hazánkban, főbb termékeink, mint bevásárlókocsik, bejárati rendszerek, polcrendszerek a legtöbb hazai és nemzetközi kereskedelmi lánc üzleteiben megtalálhatók. Az elmúlt évben központunk termékfejlesztései során kimondottan az elektronikus kereskedelem számára összeállított termékportfólióval bővültünk (pl. komissiózó kocsik, rolli kocsik, konténerek, ). Szakmai kompetenciánkat és minőségi termékeinket a hazai internetes kereskedelem piaci szereplőinek is szeretnénk bemutatni.
­

Ossza meg ismerőseivel!