Előadók

Éder Krisztián (SP)

Éder Krisztián (SP)

 

Éder Krisztián az egyik legígéretesebb hazai divatfotós.  A MOME-n végzett fiatal 2007 óta foglalkozik alkalmazott fotográfiával. Az elmúlt pár évben kiemelkedő résztvevője a hazai divatszférának, olyan tervezők kampányait tudhatja magáénak mint például Sándor Lakatos vagy Kata Szegedi.
2012-ben volt az első önálló kiállítása a VAM Design Centerben, ahol autonóm munkái mellett a diploma anyaga került bemutatásra.
Munkáival folyamatosan találkozhatunk a vezető hazai és nemzetközi online/print magazinokban, mint például az ELLE, Marie Claire, Glamour, InStyle HU, InStyle CZ, Cosmopolitan, Évszakok, The Fashionisto, Fucking Young, Fashion Gone Rogue, Nowear Land. A melankólia, az elkapott pillanatok, a minimalizmus és az lágy elegancia szerelmese. A fotózás mellett videoklipek és fashion videok rendező-operatőre, két filmje is díjazott lett a 2012-es és 2013-as Fashion Video Awardson

 

Cég: www.ederkrisztian.com

Kapcsolódó események

Forbes: sikeres 30 fiatal 30 alatt

A Forbes magazin februári számában 30 sikeres 30 alatti magyar fiatalt mutatott be, akik közül többen is az interneten értek el sikereket, sőt, SzEK.org tag is akad közöttük. A villásreggeli velük folytatódik, és arról mesélnek, hogy juttotak idáig, mit jelent számukra a siker és mit terveznek a jövőben.

Beszélgetés vezető: Pőcze Balázs (Mito Europe Kft.) Résztvevő: Éder Krisztián (SP) (www.ederkrisztian.com), Limbacher Tivadar (Ma este színház!), Szórádi Bence (LED NAGYKER Webáruház)
Délután - Autómatizálás | 2015.10.15. 16:50 - 17:50 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!