Előadók

Váradi János

Váradi János

Váradi János az egyetemet 2001-ben közgazdászként végezte az USA-ban, ahol az internetes kereskedelem iránti affinitásának első jeleként a diplomamunkáját az új generációs webshop stratégiáról írta. 2004-től a Citibanknál töltött be különböző vezetői poziciókat, elsősorban a kártya üzletág és az értékesítés területén. 2010-ben csatlakozott a K&H Bankhoz, ahol a Távértékesítési Csatornák igazgatójaként, többek között az Elektronikus Csatornák főosztályt is vezette. 2012-ben, szakítva a bankszektorral, az elektronikus kereskedelem felé vette az irányt. 2012 Augusztustól vezeti a PayU Csoport magyarországi operációját.

Kapcsolódó események

E-kereskedelem, m-kereskedelem, okos kereskedelem?

Hogy látják az e-kereskedelem jövőjét a hazai piac meghatározó szereplői? Az m-kereskdelem vagy az okos kereskedelem a jövő? Mikor és hogy mentek vagy mennek mobilra a legnagyobb e-kereskedők? Aki még nem, mire vár? Ki hisz benne, ki nem hisz benne?

Kerekasztal-beszélgetés a hazai e-kereskedelem meghatározó cégeinek vezetőivel mobilos terveikről, vízióikról és arról, hogyan látják a webshopok jövőjét.

Beszélgetés vezető: Kis Ervin Egon (SzEK.org) Résztvevő: Bognár Ákos (Játéknet.hu Kft.), Perger Péter (Netpincer.hu), Peti Balázs (The Blue Chip Kft.), Starcz Ákos (Shopline Nyrt.), Váradi János (Payu Hungary Kft.)
Délután - Autómatizálás | 2015.10.15. 14:30 - 15:30 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!