Előadók

Tóth Tibor

Tóth Tibor

1986 óta dolgozom informatika és telekommunikáció (ICT) területén. 2002-ben kezdtem a Young B.T.S. Kft-nél, mint technikus. 2004-től csoportvezetőként, 2005-től szervizvezetőként, 2006-tól műszaki igazgatóként tevékenykedem. Feladatom a műszaki részleg szervezése, irányítása, továbbá a minőségirányítás és a munkavédelem. 2006-tól veszek részt vezetői képzéseken, 2010-től pedig egy vezetői coaching folyamat részese vagyok. Életem minden területen megmutatkozik a vezetői képzések és a coaching pozitív hatása.

Kapcsolódó események

A siker emberi oldala - Interaktív inspiráció a Professzionális Coaching Egyesület szakembereivel

„Javulnék én édesanyám, de nem megy az olyan könnyen faluhelyen” (Regős Bendegúz az Indul a bakterház c. filmben)

Az üzlet dinamikus növekedése a szervezet bővülésével, a szerepek, feladatkörök folyamatos alakulásával jár. A piaci kihívások közepette eredményesen vezetni a céget emberpróbáló. A sikeresen működő, látszatra könnyű utat járó cégeknél csak a vezetők tudják, milyen tudatos fejlődési lépéseket kellett tenniük ahhoz, hogy eljussanak idáig.

Olyan sikeres menedzserek osztják meg tapasztalataikat, akik már megjárták a hadak útját, majd bemutatjuk a szervezeti működés néhány modelljét, gyakorlati tanulságait. Kézzelfogható eszközöket és praktikákat mutatunk, amelyeket a cégvezetők már másnaptól alkalmazhatnak.

A résztvevők között kisorsolunk egy 4 alkalmas ingyenes vezetői coachingfolyamatot, és 3 fő részére belépőt a Professzionális Coaching Egyesület következő estjére.

Beszélgetés vezető: Holló Márta (Prompt Media) Résztvevő: Bán Miklós (espell fordítás és lokalizáció Zrt.), Kaposvári Anna (Dr. Pendl & Dr. Piswanger), Kutas Edina (Advancementor), Szabados Andrea (Professzionális Coaching Egyesület), Szabó László (felvarrom.com), Tóth Tibor (Young B.T.S. Kft.)
Délután - Autómatizálás | 2015.10.15. 15:35 - 16:45 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!