Előadók

Szabados Andrea

Szabados Andrea

18 év vállalati kommunikációs pályafutást követően lettem üzleti és vezetői coach. Az eredményes fejlődés érdekében partnerként együtt gondolkodom ügyfeleimmel: inspiráló, kreatív szellemi műhelyt teremtek az egyéni és szervezeti fejlesztési megbízások esetén egyaránt. Okleveles közgazdász vagyok. Korábban multicégnél, hazai KKV-nál és startup vállalkozásnál is dolgoztam alkalmazottként; tíz éve vezetem saját vállalkozásomat. A legsikeresebb magyar coaching szakkönyv angol nyelvű kiadásában (Toolful Coach) társfordítóként vettem részt. Öt idegen nyelven beszélek. A Nemzetközi Coach Szövetség által akkreditált coachként (ACC) a magas színvonal és az állandó szakmai fejlődés mellett köteleztem el magam. Rendszeresen publikálok a nemzetközi és hazai szaksajtóban. A Professzionális Coaching Egyesület alapító elnöke vagyok, küldetésemnek tekintem a coaching népszerűsítését.

Kapcsolódó események

A siker emberi oldala - Interaktív inspiráció a Professzionális Coaching Egyesület szakembereivel

„Javulnék én édesanyám, de nem megy az olyan könnyen faluhelyen” (Regős Bendegúz az Indul a bakterház c. filmben)

Az üzlet dinamikus növekedése a szervezet bővülésével, a szerepek, feladatkörök folyamatos alakulásával jár. A piaci kihívások közepette eredményesen vezetni a céget emberpróbáló. A sikeresen működő, látszatra könnyű utat járó cégeknél csak a vezetők tudják, milyen tudatos fejlődési lépéseket kellett tenniük ahhoz, hogy eljussanak idáig.

Olyan sikeres menedzserek osztják meg tapasztalataikat, akik már megjárták a hadak útját, majd bemutatjuk a szervezeti működés néhány modelljét, gyakorlati tanulságait. Kézzelfogható eszközöket és praktikákat mutatunk, amelyeket a cégvezetők már másnaptól alkalmazhatnak.

A résztvevők között kisorsolunk egy 4 alkalmas ingyenes vezetői coachingfolyamatot, és 3 fő részére belépőt a Professzionális Coaching Egyesület következő estjére.

Beszélgetés vezető: Holló Márta (Prompt Media) Résztvevő: Bán Miklós (espell fordítás és lokalizáció Zrt.), Kaposvári Anna (Dr. Pendl & Dr. Piswanger), Kutas Edina (Advancementor), Szabados Andrea (Professzionális Coaching Egyesület), Szabó László (felvarrom.com), Tóth Tibor (Young B.T.S. Kft.)
Délután - Autómatizálás | 2015.10.15. 15:35 - 16:45 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!