Előadók

Starcz Ákos

Starcz Ákos

Tanulmányait a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán kezdte, ezt követően a nemzetközi kapcsolatok szakon tanult. Szakmai pályája a New York Brokernél, majd az Inter-Európa Banknál indult. Nevéhez fűződik az eBroker elindítása. Az IEB és a CIB Bank fúziójában operatív vezetőként vesz részt. Ezt követően a CIB Bank befektetési területét irányította. 2008-ban üzletfejlesztési igazgatóként csatlakozik a Közép Európai Média és Kiadó Zrt csapatához. 2009-től a médiacsoport tulajdonában lévő Shopline Nyrt - korábban Bookline-  vezérigazgatója, 2010-től a társaság igazgatóságának elnöke. Az FHB Bank részvényesei 2011-től a bank felügyelőbizottsági tagjává választották. 2012-től a pozsonyi székhelyű ETARGET elnökségét vezeti.

Cég: Shopline Nyrt.

Kapcsolódó események

E-kereskedelem, m-kereskedelem, okos kereskedelem?

Hogy látják az e-kereskedelem jövőjét a hazai piac meghatározó szereplői? Az m-kereskdelem vagy az okos kereskedelem a jövő? Mikor és hogy mentek vagy mennek mobilra a legnagyobb e-kereskedők? Aki még nem, mire vár? Ki hisz benne, ki nem hisz benne?

Kerekasztal-beszélgetés a hazai e-kereskedelem meghatározó cégeinek vezetőivel mobilos terveikről, vízióikról és arról, hogyan látják a webshopok jövőjét.

Beszélgetés vezető: Kis Ervin Egon (SzEK.org) Résztvevő: Bognár Ákos (Játéknet.hu Kft.), Perger Péter (Netpincer.hu), Peti Balázs (The Blue Chip Kft.), Starcz Ákos (Shopline Nyrt.), Váradi János (Payu Hungary Kft.)
Délután - Autómatizálás | 2015.10.15. 14:30 - 15:30 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!