Előadók

Peti Balázs

Peti Balázs

Peti Balázs az Emporium nagy és kiskereskedelmi cégcsoport vezetője. 1998 óta Számítástechnikai nagykereskedelemmel foglalkozik, 2009-ben indította a Bluechip.hu kiskereskedelmi oldalt, melyet a szakma  több díjjal is elismert. Az utóbbi években a a professzionális fotós piac felé nyitottak és ennek keretében a cég felvásárolta a Tripont Fotó Videó Kft.-t, melyet azóta modernizálták és a 25 éves tradicionális fotós céget felvértezték az online kereskedelem és marketing fegyverarzenáljával.

Kapcsolódó események

E-kereskedelem, m-kereskedelem, okos kereskedelem?

Hogy látják az e-kereskedelem jövőjét a hazai piac meghatározó szereplői? Az m-kereskdelem vagy az okos kereskedelem a jövő? Mikor és hogy mentek vagy mennek mobilra a legnagyobb e-kereskedők? Aki még nem, mire vár? Ki hisz benne, ki nem hisz benne?

Kerekasztal-beszélgetés a hazai e-kereskedelem meghatározó cégeinek vezetőivel mobilos terveikről, vízióikról és arról, hogyan látják a webshopok jövőjét.

Beszélgetés vezető: Kis Ervin Egon (SzEK.org) Résztvevő: Bognár Ákos (Játéknet.hu Kft.), Perger Péter (Netpincer.hu), Peti Balázs (The Blue Chip Kft.), Starcz Ákos (Shopline Nyrt.), Váradi János (Payu Hungary Kft.)
Délután - Autómatizálás | 2015.10.15. 14:30 - 15:30 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!