Előadók

Nagy Levente

Nagy Levente

Nagy Levente a Budapesti Közlekedési Központ üzletfejlesztési és ügyfél-kommunikációs igazgatója. Szakterületéhez tartozik a meglevő értékesítési rendszer fejlesztése, valamint az elektronikus jegyrendszer bevezetése, mindemellett a társaság kommunikációjáért is felel. A Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok (European Studies) szakán szerzett mesterdiplomát.

2005-ben csatlakozott egy tömegközlekedéssel foglalkozó civil szervezethez: az itt eltöltött évek alatt a közösségi közlekedés szervezését az informatikával ötvözhette, mely területen 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Levente, a BKK 2010-es megalakulásától tanácsadóként segítette Vitézy Dávid vezérigazgató úr munkáját egészen 2013-ig, amikor megbízást kapott az üzletfejlesztési és ügyfél-kommunikációs igazgatóság létrehozására és vezetésére, amely azóta is irányítása alatt működik. Ezt megelőzően az Európai Parlamentben dolgozott tanácsadóként.

Jelenlegi megbízatásánál fogva azon munkálkodik, hogy sikerre vigye az elektronikus jegyrendszer projekt megvalósulását Európa 8. legnagyobb városában, Budapesten, valamint a közösségi közlekedési szolgáltatás megítélését javítsa.

Kapcsolódó események

Sharing Economy a gyakorlatban: Közbringa

Az erőforrás-megosztás alapú gazdaság a közbringa rendszerrel Budapestre is elért. Az első tervek 2008-ban születttek meg, de csak mostanra érkeztünk el a megvalósulásig. Az előadás a MOL BUBI stratégiai kérdéseire, az üzleti modell sajátosságaira, az ezzel kapcsolatos problémákra, kételyekre, illetve a várt pozitív hatásokra koncentrál.

Előadó: Nagy Levente (Budapesti Közlekedési Központ)
Délelőtt | 2015.10.15. 15:48 - 16:03 | Előadás

Ossza meg ismerőseivel!