Előadók

Kulcsár Bence

Kulcsár Bence

Scrum, kanban, agile tanácsadó közel 20 éves nagyvállalati szoftver és termékfejlesztési tapasztalati háttérrel. Az elmúlt években scrum bevezetésekre és nagyvállalati értékvezérelt folyamatok kialakítására specializálódott. Ezzel párhuzamosan pedig startupok és online termékek lean/agile technikákkal való előkészítésére és üzleti modell optimalizálására

Cég: Agilab

Kapcsolódó események

Hogy lesz egy lila ötletből valódi online termék? - Agilis szemléletű innováció és termékfejlesztés a gyakorlatban

Az új online kereskedelmi játéktér azoknak lesz igazi termőterület, akik nem a bevált technikákat és modelleket másolgatják, hanem azoknak, akik innovatív ötleteket villámgyorsan tudnak ütőképes termékké fejleszteni. Ez a folyamat azonban új tudást és technikákat igényel, hogy az ismeretlen utak kockázatait csökkenteni tudjuk. A Virgó-val és módszertani tudásközpontjával, az Agilab-bal együttműködésben ebben szeretnénk új nézőpontokat és egészen konkrét lean startup módszereket megismertetni a nyitott gondolkodású résztvevőkkel.

Jelentkezés: Ha van egy olyan új termékötlete, továbbfejlesztési elképzelése, újítása, amit nem fél kisérleti nyúlnak használni, küldje el egy kb. fél oldalas leírásban az agilab@virgo.hu címre. Ezek közül kisorsolunk egyet és 15-20 fős műhelymunkában feltesszük az agils tanácsadók munkaasztalára. Az ötletgazdáktól legalább 2 fő résztvevőt várunk, akik nem riadnak vissza egy akár több órás intenzív, tudattágító műhelymunkától.

Előadó: Csapó Balázs (Virgo Systems Informatikai Kft.), Kulcsár Bence (Agilab)
Délután - Generációs különbségek | 2015.10.15. 14:00 - 16:00 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!