Előadók

Kaposvári Anna

Kaposvári Anna

Több mint 20 éves, multinacionális cégeknél (FMCG, IT) eltöltött vezetői karrierem során mindig az EMBEREK motiváltak. Felnéztem a hiteles vezetőkre, igyekeztem tőlük tanulni. Saját csapataimban támogattam kollégáimat szakmai és privát életükben. Közben mindig tanítottam, hol nyelvet, hol kommunikációt, olykor-olykor vezetést vagy értékesítést. Amikor rátaláltam a coachingra, úgy éreztem, révbe értem. Végre egy HIVATÁS, ahol ötvözni tudom az eddigi tapasztalataimat a szenvedélyemmel. Karriert váltottam és fejvadász lettem, ahol a vezetői business coaching és a karrier coaching az egyik szakterületem. Nagyon jó látni, ahogy ügyfeleim beszélgetéseink alatt felismerik saját lehetőségeiket, rátalálnak azokra az összefüggésekre, amiket eddig nem láttak. Minden munkát nagy alázattal kezelek, hálás vagyok a bizalomért, amit kapok. Klienseimmel együtt ünneplem sikereiket. Tagja vagyok az ICF-nek (Nemzetközi Coach Szövetség) és Professzionális Coaching Egyesületnek, valamint számos nemzetközi HR-es szervezetnek (CIPD, HCI, EPWN,…).

Kapcsolódó események

A siker emberi oldala - Interaktív inspiráció a Professzionális Coaching Egyesület szakembereivel

„Javulnék én édesanyám, de nem megy az olyan könnyen faluhelyen” (Regős Bendegúz az Indul a bakterház c. filmben)

Az üzlet dinamikus növekedése a szervezet bővülésével, a szerepek, feladatkörök folyamatos alakulásával jár. A piaci kihívások közepette eredményesen vezetni a céget emberpróbáló. A sikeresen működő, látszatra könnyű utat járó cégeknél csak a vezetők tudják, milyen tudatos fejlődési lépéseket kellett tenniük ahhoz, hogy eljussanak idáig.

Olyan sikeres menedzserek osztják meg tapasztalataikat, akik már megjárták a hadak útját, majd bemutatjuk a szervezeti működés néhány modelljét, gyakorlati tanulságait. Kézzelfogható eszközöket és praktikákat mutatunk, amelyeket a cégvezetők már másnaptól alkalmazhatnak.

A résztvevők között kisorsolunk egy 4 alkalmas ingyenes vezetői coachingfolyamatot, és 3 fő részére belépőt a Professzionális Coaching Egyesület következő estjére.

Beszélgetés vezető: Holló Márta (Prompt Media) Résztvevő: Bán Miklós (espell fordítás és lokalizáció Zrt.), Kaposvári Anna (Dr. Pendl & Dr. Piswanger), Kutas Edina (Advancementor), Szabados Andrea (Professzionális Coaching Egyesület), Szabó László (felvarrom.com), Tóth Tibor (Young B.T.S. Kft.)
Délután - Autómatizálás | 2015.10.15. 15:35 - 16:45 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!