Előadók

Csapó Balázs

Csapó Balázs

Marketing-kommunikációs szakember, designer. Kezdetben az Art Station reklámügynökségnél, szövegíró, majd art director, a webes / IT területen a '90-es ávek végén, designerként szerzi első tapasztalatait egy japán K+F cégnél, a REED Corporationnél. Pályáját a Kürt Zrt. startup leányvállalatánál, a FlatStack-nél marketing- és kereskedelmi igazgatóként folytatja. Néhány évig bútoripari és belsőépítészeti területen szerez kereskedelmi, termékfejlesztői tapasztalatot, a Nyugat-magyarországi Egyetemmel közösen formatervezési díjas temékek fejlesztését menedzseli a Blondel bútorgyárnál. 2005-ben megalapítja saját kreatív stúdióját, az Onoffline-t, ahol számos márka felépítését, online és offline kommunikációját veszi kézbe. A Virgo projekjeibe 2008-tól kapcsolódik be, 2012-ben, már agilis szemlélettel kezdi el felépíteni a Virgo kreatív / UX üzletágát. Olyan márkákon dolgozik, mint az Aranyoldalak, Számlázz.hu, Telekom, iWiW, BÁV, Nézőpont Intézet, Útinform, Magyar Máltai Szeretszolgálat, Klapp, Origo, TestJockey, Otthon Centrum, Adó.hu, Mingo, Pannon Egyetem GTK.
Hobbija a családja és a kiskunsági tanyája, kedvenc állata az ergonómia

Kapcsolódó események

Hogy lesz egy lila ötletből valódi online termék? - Agilis szemléletű innováció és termékfejlesztés a gyakorlatban

Az új online kereskedelmi játéktér azoknak lesz igazi termőterület, akik nem a bevált technikákat és modelleket másolgatják, hanem azoknak, akik innovatív ötleteket villámgyorsan tudnak ütőképes termékké fejleszteni. Ez a folyamat azonban új tudást és technikákat igényel, hogy az ismeretlen utak kockázatait csökkenteni tudjuk. A Virgó-val és módszertani tudásközpontjával, az Agilab-bal együttműködésben ebben szeretnénk új nézőpontokat és egészen konkrét lean startup módszereket megismertetni a nyitott gondolkodású résztvevőkkel.

Jelentkezés: Ha van egy olyan új termékötlete, továbbfejlesztési elképzelése, újítása, amit nem fél kisérleti nyúlnak használni, küldje el egy kb. fél oldalas leírásban az agilab@virgo.hu címre. Ezek közül kisorsolunk egyet és 15-20 fős műhelymunkában feltesszük az agils tanácsadók munkaasztalára. Az ötletgazdáktól legalább 2 fő résztvevőt várunk, akik nem riadnak vissza egy akár több órás intenzív, tudattágító műhelymunkától.

Előadó: Csapó Balázs (Virgo Systems Informatikai Kft.), Kulcsár Bence (Agilab)
Délután - Generációs különbségek | 2015.10.15. 14:00 - 16:00 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!