Előadók

Bán Miklós

Bán Miklós

Tizenöt évvel ezelőtt egyetemista koromban - ma már tudom - meglehetősen rossz fordítóként alapítottam három társammal az Espell Bt.-t tízezer forint törzstőkével. Azóta az espell cégcsoportja organikus növekedés és akvizíciók során Magyarország piacvezető fordításszolgáltatója lett. A cég sikereit és külföldi terjeszkedését nagyban elősegítette az a nemzetközi tapasztalat, amelyet egy globális fordító-szoftverlokalizáló cég, a Milengo Inc. igazgatótanácsának tagjaként, majd elnökeként szereztem. Jelenleg az espell fordítás és lokalizáció Zrt. vezérigazgatójaként és a Professzionális Fordításszolgáltatók Egyesülete elnökeként dolgozom.

Kapcsolódó események

A siker emberi oldala - Interaktív inspiráció a Professzionális Coaching Egyesület szakembereivel

„Javulnék én édesanyám, de nem megy az olyan könnyen faluhelyen” (Regős Bendegúz az Indul a bakterház c. filmben)

Az üzlet dinamikus növekedése a szervezet bővülésével, a szerepek, feladatkörök folyamatos alakulásával jár. A piaci kihívások közepette eredményesen vezetni a céget emberpróbáló. A sikeresen működő, látszatra könnyű utat járó cégeknél csak a vezetők tudják, milyen tudatos fejlődési lépéseket kellett tenniük ahhoz, hogy eljussanak idáig.

Olyan sikeres menedzserek osztják meg tapasztalataikat, akik már megjárták a hadak útját, majd bemutatjuk a szervezeti működés néhány modelljét, gyakorlati tanulságait. Kézzelfogható eszközöket és praktikákat mutatunk, amelyeket a cégvezetők már másnaptól alkalmazhatnak.

A résztvevők között kisorsolunk egy 4 alkalmas ingyenes vezetői coachingfolyamatot, és 3 fő részére belépőt a Professzionális Coaching Egyesület következő estjére.

Beszélgetés vezető: Holló Márta (Prompt Media) Résztvevő: Bán Miklós (espell fordítás és lokalizáció Zrt.), Kaposvári Anna (Dr. Pendl & Dr. Piswanger), Kutas Edina (Advancementor), Szabados Andrea (Professzionális Coaching Egyesület), Szabó László (felvarrom.com), Tóth Tibor (Young B.T.S. Kft.)
Délután - Autómatizálás | 2015.10.15. 15:35 - 16:45 | Fórum

Ossza meg ismerőseivel!